Információk

Üdvözöljük honlapunkon!

Ezen az oldalon kiadó házak, apartmanok hirdetéseit találja a Balaton melletti, valamint néhány, fürdő közeli településekről. Az egyes ajánlatokra lehetőség van különböző szempontok szerint rákeresni, mint:

  • településekként valamennyi típusú szálláshelyre
  • szálláshelyek típusára, (házakra, apartmanokra, vagy szobákra) valamennyi településen
  • településenként az egyes típusú szálláshelyekre
  • név szerint a szálláshelyre.

Általános információk:

  • A főszezon 2020. évben június 27.-tól augusztus 29.-ig tart.
  • Az apartmanok az érkezés napján 14.00 órától foglalhatók el, és az utolsó napon 9.00 óráig kell azt elhagyni.
  • A szállás bérleti díját a megérkezéskor kell kiegyenlíteni.

Tudnivalók a felszereltségről:

A konyhák valamennyi apartmanban jól felszereltek. A legfontosabb konyhai berendezések beleértve a hűtőszekrényt vagy a kerti grillsütőt, valamint edényzet (poharak, tányérok, evőeszközök, főzőedények), mindenütt rendelkezésre áll, ezért azt külön nem tüntetjük fel.

Az extra felszereltségeknél csak azokat a berendezéseket soroljuk fel, ami általában nem tartozéka a szállásoknak (mikrohullámú sütő, mosógép, mosogatógép, klíma berendezés, medence, vagy játszótér az udvaron).

Tudnivalók az árakról:

Az egyes házaknál feltüntetett árak mindig a teljes apartmanra, értendők, a megadott személyek számáig (a "+" jel előtt feltüntetett főig). További személyek pótdíjazás ellenében helyezhetők el.

Az árak minden esetben 3 éjszakán túli foglalásokra érvényes. 3 éjszakás, vagy annál rövidebb időre szóló tartózkodás esetén felárra kell számítani. A felár mértéke: 1 éjszakára 30 %, 2 éjszakára 20 %, 3 éjszakára pedig 10 %. 

Az oldalunkon, a bérelhető házak árai euróban vannak feltüntetve, de természetesen a bérleti díj Ft-ban is fizethető. Az euró árfolyamát az ajánlattétel napján érvényben lévő MNB deviza középárfolyamán számoljuk, majd az így megkapott bérleti díj összegét 100 forintra kerekítjük, a kerekítés szabályainak megfelelően.
Az árak általában tartalmazzák az ágyneműt, valamint a végső takarítás költségét. Ettől eltérő eseteket mindig jelezzük az egyes szálláshelyeknél.

Az üdülőhelyi díj (idegenforgalmi adó, azaz IFA) mindig külön fizetendő, a feltüntetett árakon felül.